Jeg stod og manglede en ny hundeseng

Jeg stod og manglede en ny hundeseng til mine 2 kære hunde alma og dusty som er 2 hunde på 4 år som er af racen cao de agua.

Grunden til jeg skulle finde to nye senge var det gamle simpelthen var blevet for gammel og slidte, mine hunde havde faktisk ikke skiftet hundeseng i godt 3 år så det var også på tide. Jeg måtte så ud på det store internet for at finde en webshop som der havde det jeg skulle bruge.

Efter lidt søgen fandt en side som hedder www.hundenogkatten.dk som forhandlede en del hundesenge og hundekurve. men jeg havde lidt svært ved at finde den rigtige til mine hunde så jeg valgte faktisk at gribe knoglen og ringe til ejeren af webshoppen og hold da op han vidste en del mere en jeg gjorde omkring hundesenge. Jeg forklarede Klaus hvilken slags hunde jeg havde og hvor de nye senge skulle stå, han foreslog at jeg valgte en on the trek hundeseng som der var robust og kunne holde til mine hunde kom hjem fra en lang gåtur beskidte og lagde sig i den. jeg valgte så at købe den og jeg har aldrig været gladere for at tage en dyrehandlers råd, Mine hunde elsker dem. det er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget ved hundenogkatten.dk.

mvh en glad kunde :)