Et gratis dansk open search web directory/katalog

Linkbiblioteket.dk er en gratis service for den almene danske bruger. Derfor kan ventetid på accept af links være længere end angivet - vi beder og håber på forståelse herfor. Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r).
Søg vha. vores søgefunktion, om dit link allerede skulle være i vores link katalog, inden du indsender det igen. Bemærk venligst at dit link kan blive afvist uden grund. Betalt annoncering: Midlertidigt lukket.

Jeg stod og manglede en ny hundeseng

Jeg stod og manglede en ny hundeseng til mine 2 kære hunde alma og dusty som er 2 hunde på 4 år som er af racen cao de agua.

Grunden til jeg skulle finde to nye senge var det gamle simpelthen var blevet for gammel og slidte, mine hunde havde faktisk ikke skiftet hundeseng i godt 3 år så det var også på tide. Jeg måtte så ud på det store internet for at finde en webshop som der havde det jeg skulle bruge.

Efter lidt søgen fandt en side som hedder www.hundenogkatten.dk som forhandlede en del hundesenge og hundekurve. men jeg havde lidt svært ved at finde den rigtige til mine hunde så jeg valgte faktisk at gribe knoglen og ringe til ejeren af webshoppen og hold da op han vidste en del mere en jeg gjorde omkring hundesenge. Jeg forklarede Klaus hvilken slags hunde jeg havde og hvor de nye senge skulle stå, han foreslog at jeg valgte en on the trek hundeseng som der var robust og kunne holde til mine hunde kom hjem fra en lang gåtur beskidte og lagde sig i den. jeg valgte så at købe den og jeg har aldrig været gladere for at tage en dyrehandlers råd, Mine hunde elsker dem. det er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget ved hundenogkatten.dk.

mvh en glad kunde :)

Ventetid

Linkbiblioteket er et frivilligt stykke arbejde.
Derfor kan vi ikke garantere at ventetiden holder.

Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r) 
Betalt annoncering: Lukket

Administratorer

  • Demo

    Anders J.

    Administrator

  • Demo

    Jimmy D. W.

    Frivillig medhjælper

Links fra hele Danmark!

Sponsoreret indhold

Indholdet på denne side er sponsoreret.