WoodUpp er en ny dansk virksomhed indenfor salg af træpaneler og trævægge

WoodUpp er en nyopstartet virksomhed med base i Ribe i sydjylland. Virksomheden blev startet i 2015 af Mads Vesterby Hansen, der har intention om at give alle danskere billige kvalitets trævægge og træpaneler til deres huse og lejligheder.

Virksomheden har solgt træprodukterne direkte fra lageret, men får medio 2016 en webshop designet udelukkende til træproduktet.

Trævæg og træpaneler let at sætte opWoodUpp træpanelerne sendes med PostDK eller GLS direkte fra lageret i Ribe, og kan forventes inden for 3 dage, med mindre der er tale om specialproduktioner.

Gør det selv træpaneler med få krav

Det kræver ikke meget at sætte træpanelerne op i stuen, så man får et helt nyt udseende til sit hjem, samt et mere rustikt look. Det eneste du skal bruge er; sav, kuglepen, lineal og vatterpas - de resterende nødvendigheder finder du i pakken med WoodUpp. Du behøver ikke engang ringe til din far, for at få ham til at komme og save brædderne, det kan let klares selv. Det er derfor nu heller ikke nødvendigt længere med en tømrer, hvis du beslutter dig at dit hjem skal have et nyt udseende.

Træfiner vægge i sildebens mønsterDansk design og produktion - træ når det er bedst!

Der er ingen tvivl om at det danske design og produktion træder i karakter når man åbner sin WoodUpp pakke. Da man sagtens kan både se, dufte og føle at træet der bliver brugt i forbindelse med WoodUpp er af den højeste kvalitet.

Ikke nok med at produkterne er i en bedre kvalitet, så hjælper du også med at skabe flere danske arbejdspladser og holder pengene indenfor de danske grænser, når du køber hos WoodUpp.

WoodUpp er meget social!

Da WoodUpp jo er en ung virksomhed, er de i den grad også med på noderne i forhold til de sociale medier. De kan både findes på Facebook og Instagram, og der bliver ugentligt lagt billeder op af nye gør-det-selv projekter hvor WoodUpp produkterne er blevet brugt. Det er en inspiration at følge virksomheden på både Facebook og Instagram, og man skal passe på - for man får virkeligt lyst til selv at gå igang med et DIY-projekt.

Find WoodUpp på Facebook

Find WoodUpp på Instagram

Hvis du er blevet interesseret, så kan du finde meget mere om WoodUpp træpanelerne på deres hjemmeside. Det er i hvert fald et anbefalelsesværdigt produkt!