Få gratis 3 tilbud på byggetilsyn

Så er her et enkelt råd til, hvordan du kan modtage 3 billige tilbud - gratis og uforpligtende

På hjemmesiden Boligtilstand.dk opretter man sin opgave ved at udfylde skemaet online på maksimalt 5 minutter. Senest efter 48 timer får du 3 gode tilbud fra byggerådgivere eller energikonsulenter, der meget gerne vil klare din opgave og levere et godt tilbud på den. Skal du i gang med at bygge en bygning på din nye grund eller foretage den helt store renovering af din bolig?

Så bør du hyre et professionelt billigt byggetilsyn. Det er en stor opgave at gennemføre et byggeprojekt, hvis du ikke har prøvet det tidligere. Der er en del ting man skal være fokuseret på i byggeprocessen og ligeledes mange faldgruber. Vores net af firmaer finder alle de almindelige byggefejl, der hyppigst opstår i et byggeproces eller en renovering. Der vil altid forefindes fejl men reelle byggekonsulenter opdager og påpeger dem i tide. Når en aftale om byggetilsyn indgås om byggetilsyn, fastlægges det relevante antal byggetilsyn og på hvilke stadier i byggeprojektet de pågældende tilsyn skal udføres. Derudover bliver der formuleret en skriftlig aftale så der ikke opstår nogen form for uenigheder i løbet af byggeprojektet. Et byggetilsyn varer normalt en lille times tid, hvor det seneste arbejde checkes. Når byggetilsynet er afsluttet udarbejdes en rapport med en opsummering af de tilstedeværende fejl og denne rapport sendes til den ansvarlige entreprenørvirksomhed. På denne måde bliver entreprenørfirmaet gjort opmærksom på de områder, der skal ændres inden byggeprocessen kan genoptages.

Se mere på Boligtilstand.dk