Hornsyld Købmandsgaard A/S

Hornsyld Købmandsgård ligger i Hornsyld by ikke langt fra Horsens. På vores webshop www.hk-hornsyld-shop.dk kan du bestille produkter til hus, have og mark samt foder til gårdens dyr.

På vores webshop kan du blandt andet finde drivhuse til haven, der kan inspirere til plantning i husstanden. Derudover kan du købe fyringsolie, træpiller og træbriketter og et godt udvalg af diverse foder til husdyrene.

Hos Hornsyld Købmandsgård tilbyder vi et stort udvalg inden for alle vores kategorier, fri fragt på alle produkter og en konkurrencedygtig pris.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller ønsker rådgivning om en vare. Du kan ringe til os på 75 68 73 00 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. På hjemmesiden finder du desuden finde informationer om om bestilling af varer, levering samt information om aftaleindgåelse med os. Vi ser frem til at levere dine varer.

Læs mere på vores hjemmeside http://www.hk-hornsyld-shop.dk/