Et gratis dansk open search web directory/katalog

Linkbiblioteket.dk er en gratis service for den almene danske bruger. Derfor kan ventetid på accept af links være længere end angivet - vi beder og håber på forståelse herfor. Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r).
Søg vha. vores søgefunktion, om dit link allerede skulle være i vores link katalog, inden du indsender det igen. Bemærk venligst at dit link kan blive afvist uden grund. Betalt annoncering: Midlertidigt lukket.

Verde Snackbox

Hos Verde Snackbox tilbyder vi snacks til den kræsne forbruger der ved hvad hun/han vil have. Vi går meget i sunde snacks og derfor har vi taget den beslutning at give danskerne mulighed for at få sunde snacks tilsendt direkte til døren, så man ikke skal tænke på det i den daglige "trummerum".

Alle de snacks vi udsender er selvfølgelig økologiske - det skal der ikke herske nogen tvivl om. Derudover kan man også bestille veganske snacks og glutenfri snacks. Derfor har vi mange veganere som synes godt om vores koncept.

Vi går meget ind for netop glutenfri produkter, fordi vi har oplevet på egen krop, hvordan det er at leve af glutenallergi og hvilke gener det kan medføre. Desuden ved vi, hvor svært det kan være at leve en normal hverdag, når man lever med glutenallergi. Især fordi man hele tiden skal undgå diverse madvarer som man bliver tilbudt i løbet af arbejdsdagen eller til festlige anledninger. Med disse glutenfri snacks som vi udbyder, kan en glutenallergiker netop klare sig lettere igennem en hverdag uden at skulle undvære snacks. Det er i hvert fald vores mission. Det samme gælder selvfølgelig for veganere og folk der kun spiser økologi.

Ventetid

Linkbiblioteket er et frivilligt stykke arbejde.
Derfor kan vi ikke garantere at ventetiden holder.

Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r) 
Betalt annoncering: Lukket

Administratorer

  • Demo

    Anders J.

    Administrator

  • Demo

    Jimmy D. W.

    Frivillig medhjælper

Links fra hele Danmark!

Sponsoreret indhold

Indholdet på denne side er sponsoreret.