Et gratis dansk open search web directory/katalog

Linkbiblioteket.dk er en gratis service for den almene danske bruger. Derfor kan ventetid på accept af links være længere end angivet - vi beder og håber på forståelse herfor. Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r).
Søg vha. vores søgefunktion, om dit link allerede skulle være i vores link katalog, inden du indsender det igen. Bemærk venligst at dit link kan blive afvist uden grund. Betalt annoncering: Midlertidigt lukket.

US Brazil Jeans, bukser til mænd i store størrelser

US Brazil Jeans har i mange år lavet bukser til rigtige mænd. Der bliver lavet bukser i store størrelser med rigtig plads. US Brazil har altid haft basis bukserne i de mørkeblå og sorte denim farver, de er på det seneste begyndt med både, shorts, sokker og skjorter. De shorts de har produceret findes også de de velkendte store størrelser.

Jeans, bukser, shorts og skjorter i XL, 2XL, 3XL og 4XL - Store mænd

Du kan få bukserne fra US Brazil Jeans i alle størrelserne i mellem 50" og 68", det er 124cm til 160cm. Så det burde være muligt at finde bukser til alle størrelser og former.
Størrelserne går som oftest også længere ned, og findes helt ned til Small i mange varianter.

US Brazil Jeans og bukser til mænd i store størrelser

Casual 100% bomulds skjorter fra Medium op til 4XL

Du får langærmede skjorter i forskellige ternede mønstre og farver, blandt andet med gule, grønne, blå, grå og røde striber. US Brazil Jeans er kun lige begyndt at lave skjorter/shirts, men man må sige at de har ramt plet i første forsøg. Der er en skjorte til en hver smag, og de er alle gode til et hvert formål. Det vigtigste er dog at skjorterne findes i op til 4XL, så der er ikke nogen der bliver forbigået.

100% bomulds skjorter i medium og op til XXXXL

Jeg ved personligt at US Brazil også sælger deres buker og skjorter til en masse butikker rundt omkring i det danske land, så det burde være til at finde, hvis du ikke vil bestille det direkte på deres webshop for store mænd:

Ventetid

Linkbiblioteket er et frivilligt stykke arbejde.
Derfor kan vi ikke garantere at ventetiden holder.

Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r) 
Betalt annoncering: Lukket

Administratorer

  • Demo

    Anders J.

    Administrator

  • Demo

    Jimmy D. W.

    Frivillig medhjælper

Links fra hele Danmark!

Sponsoreret indhold

Indholdet på denne side er sponsoreret.