Få hjælp til at udforme din erhvervslejekontrakt

Reglerne om udlejning af erhvervslejemål findes primært i erhvervslejeloven, der gælder for leje af lokaler, der udelukkende er udlejet til andet end beboelse. Det er dog ikke helt nemt at have styr på alle detaljerne vedrørende en lejekontrakt til erhvervsudlejning af ejendomme.

Lokalebasen.dk har derfor gjort det nemt og overskueligt at udforme en erhvervslejekontrakt. Du kan gennem linket her på siden oprette en lejekontrakt til erhverv. Denne gratis standard kontrakt er således en god skabelon for simpel erhvervsudlejning, som kan bruges af både større og mindre ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer og andre udlejere af erhvervslokaler.