Billige bambus strømper i høj kvalitet

Vi har købt en webshop i København der indeholdte webshop i Smartweb systemet, lager, Facebook side, Trustpilot anmeldelser, en forhandler i Kina, samt lidt research om både sokker og andre produkter i bambus som f.eks. t-shirt og boxer-shorts/tights. Vi har planer om at gøre shoppen til en nationalt stor og velkendt shop indenfor bambus produkter. Vi vil tilbyde god og personlig service og en mulighed for at støtte dansk iværksætteri. Vores plan er at levere en abonnementsløsning på bambusstrømper. En løsning hvor du hver, hver anden måned, eller hvert kvartal får tilsendt et antal af bambussokker som du har brug for. Vi har ikke planer om at lave binding på abonnementet, og vi har ingen planer om at det skal være svært at opsige, som man ser ved mange andre abonnements udbydere.

Kvalitetssikerede bambussokker og ankel strømper

Vi kvalitetssikrer selv alle sendinger af sokkerne i bambus og vores leverandør har sikret sig OEKO-TEX mærket ved at overholde nogle strenge regler for kvalitet og materialer. Det er vigtigt for os at det er kvalitetsstrømper vi leverer samt at materialelisten overholdes og at der bruges den mængde bambus som vi lover. Vi bruger kun den bedste bambus, der heller ikke spises af pandaer.

Bambus ankelstrømper, sneaker strømper og i lang form

Bambuni Denmark har bambussokker i sort, hvid, mørkegrå og navy. De kommer i de mest gængse former ankel, sneaker og i lang form. Vi har flere størrelser på vej så de passer til lige præcis dine små, store, pæne, hverdags eller sports sko. Det er vigtigt at du kan bruges vores bambus strømper i alle de situationer du skulle komme ud for.

Antibakterielle bambussokker der transporterer sved og lugt

Bambussen i vores strømper har antibakterielle egenskaber og holder dine fødder friske MEGET længere. Bambus har også helt specielle sved transporterende egenskaber der gør at dine fødder ikke lugter på samme vis som når du bruger dine almindelig bomuldssokker. Vores Bambuni bambussokker gør at dine tæer og fødder lugter mindre, sveder mindre og ikke nødvendigvis skal vaskes så ofte som du plejer.