Et gratis dansk open search web directory/katalog

Linkbiblioteket.dk er en gratis service for den almene danske bruger. Derfor kan ventetid på accept af links være længere end angivet - vi beder og håber på forståelse herfor. Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r).
Søg vha. vores søgefunktion, om dit link allerede skulle være i vores link katalog, inden du indsender det igen. Bemærk venligst at dit link kan blive afvist uden grund. Betalt annoncering: Midlertidigt lukket.

Problemer med matematikken? Esbjerg har svaret

Kender du en, eller har du selv indlæringsvanskeligheder når det gælder matematikken? Så kan du gøre brug af Esbjergs nye privatundervisning. Du kan bruge Matematikvanskeligheder.dk til lektiehjælpe eller privatundervisning i matematikkens mange emner. Matematik er et universelt sprog og kan bruge i mange aspekter af livet, det er derfor vigtigt at man fra livets begyndelse ikke falder bagud i forhold til indlæring af netop matematikken.

Matematik lektiehjælp i Esbjerg

Det er muligt at få lektiehjælp til matematikken hvis man bor i Esbjerg eller omegn. Du kan læse mere om matematik lektiehjælp i Esbjerg her. Lektiehjælpen sælges i pakker, for at holde timeprisen nede, så du kan dele det op. Underviserne til lektiehjælpen er uddannede og håndterer børn og unge på alle klassetrin. De er vant til at arbejde med Undervisningsministeriets Fælles mål, så de kan dække de nødvendige krav der stilles til indlæringen af matematik for børn og unge, netop nu.

Få hjælp til matematikvanskeligheder og privatundervisning her

Ventetid

Linkbiblioteket er et frivilligt stykke arbejde.
Derfor kan vi ikke garantere at ventetiden holder.

Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r) 
Betalt annoncering: Lukket

Administratorer

  • Demo

    Anders J.

    Administrator

  • Demo

    Jimmy D. W.

    Frivillig medhjælper

Links fra hele Danmark!

Sponsoreret indhold

Indholdet på denne side er sponsoreret.