Et gratis dansk open search web directory/katalog

Linkbiblioteket.dk er en gratis service for den almene danske bruger. Derfor kan ventetid på accept af links være længere end angivet - vi beder og håber på forståelse herfor. Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r).
Søg vha. vores søgefunktion, om dit link allerede skulle være i vores link katalog, inden du indsender det igen. Bemærk venligst at dit link kan blive afvist uden grund. Betalt annoncering: Midlertidigt lukket.

Rekrutterings virksomheden Comentor A/S

Den bedst egnede ansøger til et job er guld værd, men ikke altid let at finde. Comentor er en dansk virksomhed, der har været en del af den danske konsulentbranche siden 2002. Vi er en dedikeret, respektfuld samarbejdspartner, der fokuserer på at sætte sig grundigt ind i jeres virksomhed for at lokalisere den rette kandidat til jer. Comentor er med hele vejen igennem processen, både før, under og efter ansættelsen. Comentor, som har kontor på C.W. Obels Plads 16 i Aalborg, består af et hold af ildsjæle, der er specialiserede inden for blandt andet ledelsesudvikling og employerbranding.

Det er vores mål at levere den ydelse, der matcher jeres ønsker. Hvad end I ønsker at headhunte en person, der allerede er i en attraktiv stilling, eller ønsker at folk selv skal søge en stilling proaktivt, har vi løsning, der passer. Vi tilbyder blandt andet search og selection, og herudover arbejder vi også med change management og forandringsledelse, så I kan udnytte jeres fulde potentiale. Er du selv kandidat? Så opret dig database over CV eller tilmeld dig vores jobagent. Så skal vi nok kontakte dig, hvis vi finder noget interessant. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at du kontakter os via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller over telefon på +45 26 42 00 00.

Se mere på http://comentor.dk/.

Ventetid

Linkbiblioteket er et frivilligt stykke arbejde.
Derfor kan vi ikke garantere at ventetiden holder.

Ventetid lige nu: Op til 1 uge(r) 
Betalt annoncering: Lukket

Administratorer

  • Demo

    Anders J.

    Administrator

  • Demo

    Jimmy D. W.

    Frivillig medhjælper

Links fra hele Danmark!

Sponsoreret indhold

Indholdet på denne side er sponsoreret.