Fordelene ved Linkbiblioteket

De åbenlyse fordele

De åbenlyse fordele ved at ligge din artikel, indlæg eller information om dit foretagende, fede produkt eller sjove video, er selvfølgelig at du når et bredere publikum. Flere personer vil have mulighed for at se dit indhold, men samtidig fortæller du Google at dit indhold er spændende, og med mange backlinks til eget website vil Google rangere dit indhold højere.

Alt dette kan du opnå med en engangsbetaling. Så er du sikker på at vi aldrig tager dit indhold ned, og Google vil altid tage indholdet Linkbiblioteket websitet med i optællingen, når der skal gøres status over hvilket website der skal rangere højest i Googles organiske søgeresultater.

All Devices

Vi har skribenter af alle afskygninger

Er du ikke selv interesseret i at skulle skrive dit indhold, så er du heldig, for vi har mange forskellige typer af forfatter og skribenter, der bare sidder og venter på at skulle skrive din næste artikel.

  • Erfaring med SEO tekster

  • Mange skribenter med forskellige interesser

  • Hurtige til at levere dit SEO venlige indhold

Teamwork

Få glade læsere

Få flere glade læsere at dit website ved at ligge en version af dit indhold op på Linkbiblioteket. På den måde kan alle de besøgende vi får, finde indholdet og gå ind på dit website og læse mere. Samtidig vil Google rangere dit indhold højere fordi det er mere troværdigt, jo flere websites det står på.

Integrations

Hurtig levering på artikler

Vi har hurtigt dit indhold klart til accept. Dermed kan vi hurtigt få artiklen lagt på websitet, så Google kan crawle det og rangere dit website højere.

Vi har styr på indholdet

Vha. skyen har vi styr på alle indlæg, artikler og indhold. Der tages backup direkte til skyen, så alt data er sikret hvis der skulle ske nedbrud. Så du kan være helt sikker.

Adgang til billeder

Vi har adgang til en masse premium billeder som kan bruges sammen med dit indhold. Hvis du selv har billeder, så er det klart at foretrække – ellers er det ikke noget problem.

Tilfredse kunder

Vores indhold er anbefalet af mange. Vi har top-klasse skribenter og forfattere der laver det ultimative indhold der passer præcist på dit website, produkt, service eller firma.

Alsidige skribenter og forfattere

Vi har mange skribenter og forfattere der passer ind i et område. Derfor kan du have tiltro til at vi leverer et stykke arbejde som er både engageret og interessant.

Hurtigt online med indhold

Vores mål er hurtigt at have dit indhold oppe på vores website. Så vi har formindsket al ventetid, både ift. godkendelse af indhold, billeder, skribenter og tekster.

Special Offer

Indhold til alle platforme

Dit indhold er læsbart på alle de gængse platforme. Heriblandt finder man selvfølgelig Mac OS, iOS, iPhone, Macbook, Windows, Internet Explorer, Edge, Chrome, Chromebook, Firefox, Opera og meget meget mere.

375
kr. – Basic online indlæg

Kom igang i dag

Det skal gå stærkt når man skal følge med i rangeringerne på Google. Så start hellere i dag end i morgen, så vi kan få dit indhold online – før din konkurrent.

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet