PSYKOTERAPI, PSYKOLOGISK RÅDGIVNING OG AKUT KRISEHJÆLP

Vi kan alle komme til tidspunkter i vores liv hvor vi har brug for en at snakke med, hvad enten man har været udsat for en traumatisk oplevelse i sin barndom, for nyligt, man er udsat for stress, en depression eller problemer i sit parforhold.

AKUT KRISEHJÆLP VED TRAUMATISKE OPLEVELSER

Har du været udsat for en traumatisk oplevelse eller begivenhed i dit liv kan du have brug for akut krisehjælp. Det er vigtigt at modtage akut og korrekt krisehjælp når du har været udsat for en traumatisk hændelse. Ved Blaabjerghus Psykoterapi kan du modtage god psykologisk rådgivning og akut krisehjælp hvis uheldet har været ude. Hændelser der kan føre til akut krisehjælp kunne f.eks. være dødsfald i familien, fyring, langvarig sygdom, stress, depression, seksuelle krænkelser, grov chikane eller selvmordsforsøg. Der kan også være mange flere grunde til at man ser sig selv have brug for akut krisehjælp, og det er aldrig forkert at føle at man har brug for nogen at snakke med om de hændelser der sker i ens liv. Derfor er det altid tilladt at kontakte Rita og høre hvad hun kan hjælpe med i netop din situation.

PROBLEMER I DIT PARFORHOLD ELLER KRISE I ÆGTESKABET? PRØV PARTERAPI OG MÆRK EN FORBEDRING

Hvad enten man er gift eller været et par i længere tid, kan man opleve problemer og gnidninger der kan være svære at løse selv. Derfor kan det ofte være en god ide at få par rådgivning hvor man har en upartisk tredje part med, der kan være med til at løse problemerne. Parterapi bliver mere udbredt blandt danskerne der ønsker at holde sammen på forholdet eller ægteskabet.
Der kan være mange årsager til at man ikke synes at parforholdet går så godt som det plejede og at man ønsker parterapi. Det kan f.eks. være den seksuelle lyst fra begge parter, uløselige problemer, konflikter der ikke bliver snakket ud om, gnisten er forsvundet eller noget andet der går en af jer eller jer begge på. Det er også muligt at få parterapi med en lægehenvisning. Så hvis du har snakket med lægen om det, kan det være en god ide at få en henvisning af lægen.
Hvis du ikke synes at forholdet glider så nemt som det gjorde er du velkommen til at give Rita et kald, forklare situationen og få rådgivning om hvad i kan gøre for at holde sammen på parforholdet, eller du kan løse mere om kriser i ægteskabet og parterapi her.

MERE OM BLAABJERGHUS OG RITA KNUDSEN

Skriv et svar

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet