SALGET AF STRIKKEGARN OG HÆKLEGARN FOREGÅR PÅ NETTET

Der bliver solgt strikkegarn og hæklegarn på nettet som aldrig før. Det ældre kundesegment er blevet vilde med at shoppe garn fra både computere, tablets og smartphones, hvilket de mange garnshops har kunne mærke på omsætningen. Garnbranchen er gået hen og blevet en millionbranche, hvilket danske iværksættere for alvor har fået øjnene op for.

DE FYSISKE GARNBUTIKKER ER PRESSET

De fysiske garnbutikker er særdeles presset som følge af den stigende interesse for at handle strikkegarn og hæklegarn online. Det har i praksis betydet, at der er rigtigt mange fysiske garnbutikker, der har været tvunget til at dreje nøglen om. Det er uvist, om der vil findes fysiske garnbutikker i fremtiden. Det er meget tvivlsomt, da e-handel overtager en større og større del af markedet.

MAN KAN LEVE AF AT SÆLGE GARN PÅ NETTET 

Kan man virkelig leve af at sælge garn på nettet? Det er helt naturligt, at man vælger at stille spørgsmålstegn ved det. Der er ikke desto mindre flere iværksættere, som har knækket koden. 27-årige Dennis Drejer er en af de iværksættere, der lever af sin garnshop. Han ejer Rito.dk, som er en internetbaseret garnbutik, som omsætter for mange millioner kroner hvert eneste år.

Dennis Drejer beskæftiger 20 ansatte, som sidder på kontoret (og lageret) i Skive. Han beskæftiger bl.a. Martin Stendahl Dyrhøj, som driver en virksomhed ved siden af jobbet hos garnshoppen.

Skriv et svar

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet