SALGET AF TRÆNINGSUDSTYR OG TRÆNINGMASKINER, FOREGÅR NU PRIMÆRT ONLINE

Hvis du går 10 år tilbage foregik alt salg af træningsudstyr i fysiske butikker. Der var stort set ingen webshops der solgte dette.

TRÆNINGSUDSTYR OG TRÆNINGSMASKINER

Idag er tiderne dog ændret. Det er således, at langt over 90% af det træningsudstyr der sælges idag, sælges på internettet. Det har vist sig både at være fordelagtigt for kunden og for butikkerne.

Tidligere skulle kunden bøvle en stor træningsmaskine hjem fra butikken, men idag bliver den blot leveret til døren, når kunden ønsker det. Det er en endda muligt at få maskinen leveret helt ind i hjemmet, hvor den skal stå. Det bliver ikke mere komfortabelt end det og det er klart, at de fleste kunder ønsker at handle træningsmaskiner og udstyr på denne måde.

IKKE KUN STORE MASKINER

Det store skift fra fysiske butikker og til webshops er ikke kun sket på store maskiner, men også på mindre træningsudstyr som en yogamåtte, foam roller, sjippetov og meget mere, handles nu primært på internettet.

Forsendelsesomkostningerne for småt træningsudstyr er ved at være så lave, at priserne også kan være meget konkurrencedygtige. Idag tager de fleste butikker omkring 39,- i fragt og giver gratis fragt, hvis kunden køber over over 400-1.000,-. Hvis vi går 5 år tilbage, var forsendelsesomkostningen væsentlig større og dette store omkostningsfald er uden tvivl også med til at øge salget online.

Den stigende internethandel er også en stor fordel for butikkerne. Butikkerne får et større marked, som kan være nationalt men også internationalt. Derudover er det lettere og hurtigere at håndtere mange kunder online, end i fysiske butikker. Der kan naturligvis være undtagelser, men hvis butikken er optimeret til håndteringen af alle disse kunder, bør det køre glat.

DE NEGATIVE SIDER AF INTERNETHANDEL

Der er naturligvis også negative sider indenfor internethandel – både for kunderne og for butikkerne. Hvis vi kigger på kundens situation, er det lettere for disse kunder at blive snydt af en flot hjemmeside, som måske ikke reelt findes. Der er mange eksempler på dette, hvor kunder har købt en vare, hvorefter deres kreditkort er blevet misbrugt.
Derfor er det vigtigt at undersøge butikken der handles i, inden dankortet tages i brug. Den letteste måde at tjekke dette på, er ved at se på anmeldelser af butikken på eksempelvis Trustpilot eller Facebook. Hvis der ikke findes nogle anmeldelser af butikken eller hvis de er meget negative, bør du benytte en anden butik.
En anden detalje, der kan afsløre og svindel hjemmeside, kan være urealistisk lave priser. Svindlerne har nemlig ofte priser, der er 100-300,- billigere end alle andre.

For butikkerne er den negative side, at de skal overskue mange flere omkostninger. Der skal nu pludselig betales fragt ved levering til kunden og hvis varen skal leveres helt ind i huset eller lejligheden, kan det blive meget dyrere. Som webshop skal man derfor have et godt overblik over sine omkostninger og hver enkelt vare, i forhold til forsendelse, håndtering, emballage, efterhåndtering, forsendelsesomkostninger til udlandet og meget mere.

Læs mere på deres hjemmeside her: https://apuls.dk/ 

Skriv et svar

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet