PARTERAPI I HELE DANMARK – FIND DEN RIGTIGE PARTERAPEUT

På Lovecast.dk har vi gjort det nemt at finde den helt rigtige parterapeut. Vi har samlet rigtig mange kvalificerede parterapeuter og sexologer og beskrevet hvordan de kan hjælpe jeres forhold på ret kurs. Når man skal vælge parterapeut er det vigtigt at vælge en med den rette baggrund – parterapeut er ikke en beskyttet titel og alle kan derfor i princippet kalde sig parterapeut. I Danmark er der mange rigtig gode uddannelser indenfor parterapi og vi har kun terapeuter som har den rette uddannelse. Kemien med parterapeuten er selvfølgelig også altafgørende for et godt forløb. Derfor har alle vores parterapeuter og sexologer et tilbud om en gratis samtale, hvor man lige kan forventningsafstemme og mærker om kemien passer sammen. Her er det en god idé at begge parter i forholdet deltager, da kemien selvfølgelig skal passer jer begge.

NYHEDER OM KÆRLIGHED OG PARFORHOLD

I vores nyhedssektion finder du masser og inspiration og gode artikler om kærlighed og parforhold. Vi har samlet et stærkt hold af dygtige skribenter og terapeuter som hele tiden lægge nyt indhold op på siden. Vi har blandt andet indhold om:

Da vi hele tiden opdatere siden vil der være rigtig god chance for at du kan finde noget nyttigt som kan bidrage positivt til dit parforhold. Alle emner er delt op i kategorier, så du let kan finde lige det du søger. Vi laver også små videoer som kan inspirere dig og din partner. Derudover har du mulighed for at købe plakater og litterattur i vores helt nye webshop.

HVORFOR HAR VI LAVET LOVECAST.DK

Vores mål med Lovecast.dk er ganske enkelt at styrke parforhold og udbrede mere kærlighed. I Danmark enden næsten halvdelen af alle ægteskaber med skilsmisse og næsten halvdelen af alle parforhold er ramt af utroskab. Det vil vi meget gerne ændre på og det er derfor vi har skabt en side som har fokus på at forbedre parforhold. Vi tror på at mange opbrud og skilsmisser kunne være undgået hvis man havde haft nogle bedre værktøjer til at styrke sit parforhold og til at forbedre den interne kommunikation. Her kan både inspiration til konkrete problemer hjælpe men selvfølgelig også parterapi og en dygtig terapuet.

ER DU PARTERAPEUT?

Er du parterapeut og ønsker du et samarbejde og eksponeringsaftale med The Lovecast – kan du læse meget mere om mulighederne her. Vores mål er naturligvis at skabe størst mulig værdi for de parterapeuter og sexologer der tilmelder sig – hvilket betyder at du som terapeut kan bruge din tid på dine klienter og du samtidig har en masse muligheder for at tiltrække nye. Med en profil får du også mulighed for at vise dit firmalogo og lave links til din egen hjemmeside eller linkedin profil eller hvad du nu ønsker.

FIND OS ONLINE

Du kan selvfølgelig finde os på Lovecast.dk men også både på Lovecast.dk på Youtube og på Lovecast på Facebook – Vi håber at du vil finde os og give os et like. Vi håber også at du vil finde inspiration til at styrke dit eget parforhold, så det ikke går i stykker.

Rigtig mange kærlige hilsner fra os på Lovecast.

Skriv et svar

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet