WIG SCANDINAVIAN A/S

Hos Tag-shop.dk kan du finde produkter til pålæggelse af nyt tag. Som virksomhed er vi eksperter inden for tagpap og levering af grønne tage og på vores webshop finder du alle nødvendige produkter til, når du skal have nyt tag.

Vi hjælper både kunder i det private og erhverv, og vores mål er at gøre processen fra køb til levering så enkelt som muligt. Derfor modtager du dine varer allerede 1-2 dage efter bestilling. Kunden i centrum og god rådgivning er nogle værdier, som vi på bedste vis arbejder ud fra. Derfor har du altid mulighed for at komme i kontakt med os på alle dage i ugen.

NYT TAG? FÅ PERSONLIG RÅDGIVNING

Du har desuden mulighed for at modtage rådgivning ved at bestille tid hos en af vores konsulenter, der kan vejlede dig om vores sortiment af tilbehør og løsninger til tag. Til finansiering tilbyder vi et et lån uden renter og gebyrer, som du kan ansøge til på www.tag-shop.dk.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller ønsker rådgivning. Du kan kontakte os på telefon 71 75 00 04 eller skrive en mail til os på tag.shop@outlook.dk.

Skriv et svar

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet