WoodUpp Akustikpaneler, træpaneler og trævægge

WoodUpp er en nyopstartet virksomhed med base i Ribe i sydjylland. Virksomheden blev startet i 2015 af Mads Vesterby Hansen, der har intention om at give alle danskere billige kvalitets trævægge og træpaneler til deres huse og lejligheder.

Virksomheden har solgt træprodukterne direkte fra lageret, men får medio 2016 en webshop designet udelukkende til træproduktet.

WoodUpp træpanelerne sendes med PostDK eller GLS direkte fra lageret i Ribe, og kan forventes inden for 3 dage, med mindre der er tale om specialproduktioner.

Gør det selv træpaneler og akustikpaneler

Det kræver ikke meget at sætte de akustiske træpaneler op i stuen, så man får et helt nyt udseende til sit hjem, samt et mere rustikt look. Akustikpanelerne er med til at gøre rummet mere akustisk og fungerer meget ligesom troldtekt der dog oftest kun sættes op på loftet og ikke er så kønt. Det eneste du skal bruge er; sav, kuglepen, lineal og vatterpas – de resterende nødvendigheder finder du i pakken med WoodUpp. Du behøver ikke engang ringe til din far, for at få ham til at komme og save brædderne, det kan let klares selv. Det er derfor nu heller ikke nødvendigt længere med en tømrer, hvis du beslutter dig at dit hjem skal have et nyt udseende.

Du kan også købe en farveprøve på akustikpanelerne så du kan se om de skulle være noget for dig. Du bestemmer helt selv hvilke farver du gerne vil have hjem, så du kan teste dem i stuen og se om de er det rette valg.

DANSK DESIGN OG PRODUKTION – TRÆ NÅR DET ER BEDST!

Der er ingen tvivl om at det danske design og produktion træder i karakter når man åbner sin WoodUpp pakke. Da man sagtens kan både se, dufte og føle at træet der bliver brugt i forbindelse med WoodUpp er af den højeste kvalitet.

Ikke nok med at produkterne er i en bedre kvalitet, så hjælper du også med at skabe flere danske arbejdspladser og holder pengene indenfor de danske grænser, når du køber hos WoodUpp.

WOODUPP ER MEGET SOCIAL!

Da WoodUpp jo er en ung virksomhed, er de i den grad også med på noderne i forhold til de sociale medier. De kan både findes på Facebook og Instagram, og der bliver ugentligt lagt billeder op af nye gør-det-selv projekter hvor WoodUpp produkterne er blevet brugt. Det er en inspiration at følge virksomheden på både Facebook og Instagram, og man skal passe på – for man får virkeligt lyst til selv at gå igang med et DIY-projekt.

Find WoodUpp på Facebook

Find WoodUpp på Instagram

Hvis du er blevet interesseret, så kan du finde meget mere om WoodUpp træpanelerne på deres hjemmeside. Det er i hvert fald et anbefalelsesværdigt produkt!

Skriv et svar

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet