Toyota fremviser deres nye Supra med 750 HK til SEMA

Toyota har fremvist deres fem gennemarbejde Supra sportsbiler på SEMA-præsentation 2019. Toyota Supra-afdelingen bruger både sine interne teams og eksterne virksomheder som Team Rutledge Wood og lover en lys fremtid for den højt elskede japanske bil.

Først fremvist blev Hyperboosted Team Rutledge Wood Supra’en. Denne unikke og meget customized superbil, der pakker intet mindre end 750 HK, er udstyret med en helt ny widebody lavet af kulfiberkomponenter samt et nyt carbonfiber tag for at trække vægten helt i bund. Denne iteration af Supra’en er Toyotas mest hardcore 2019 model til dato og har ikke mindst et sæt nye Brembo-bremser og tredelt hjul med carbonfiber. Ikke dårligt – hva’?!

En af Toyota’s bud på en ægte drengerøvsbil er den fede GR Supra “Wasabi”, der kommer i en passende lysegrøn farve. Selvom Wasabi-Supra’en ikke ser ud til at være en kæmpe opgradering af HK og POWER, så får den et karosserikit der lever op til de forskellige racerbaneklare elementer, såsom en fast hækspoiler vinge, et nyt udgangssystem på center, lette fælge, Brembo-bremser og et nyt ophæng, der tilbyder højdejusterbarhed. Til sidst er der TCD 3000GT Concept, der er inspireret af den originale racer fra 1994 – ikke bilen du skal vælge hvis du skal have plads til barnevognen.

Følg eventuelt selv Toyota’s Twitter profil, der kommer rigtig mange fede billeder!

Biler, Drengerøv, Toyota, Toyota Supra

Skriv et svar

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet