Gør det lige for en god sag, ik’?

“All i want for christmas is water”.

For nogle mennesker er det største ønske i år som altid de grundlæggende behov, de fleste af os tager for givet. Tag for eksempel de to drenge fra Elfenbenskysten. Hver dag går de cirka 5 kilometer for at fylde deres små beholdere med vand fra den nærmeste rene kilde.

Men du kan hjælpe disse drenge og mange andre som dem ved at donere til Walking for Waters-projekter i sub-saharan afrika.
Se vores nuværende projekter og doner penge på www.walkingforwater.dk
Du behøver ikke at donere en formue – du kan eventuelt bare droppe den næste kop kaffe på caféen, og i stedet drikke den derhjemme.

Støt Walking For Water – de hjælper med at skaffe vand til de tørstige!

Ellers kan du fange to fisk med en flue.. ved at inkludere din velgørenhed i julehandelen! December kommer nærmere og du skal til at begynde med at finde advents-, kalender- og julegaver til de nærmeste.
Vi ved det, og du ved det … Alt, hvad de nogensinde har ønsket, er en Walking for Water Fairwear og OCS 100-certificeret økologisk bomuldst-shirt.
T-shirten kan leveres til 250 DKK eller 35 Euro. Inklusiv levering til hvor som helst i verden.
Al fortjeneste fra T-shirt-salget går uklipt til Walking for Waters-projekter, der leverer rene vandløsninger til behov for afrikanske samfund.
T-shirts fås i forskellige farver og størrelser.

Skriv Walking for Water for at placere din ordre. Fange dem eventuelt på deres Facebook side, eller igennem deres hjemmeside.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS WATERFor some people, the biggest wish this year, as always, is the basic needs most of us…

Slået op af Walking for WaterTorsdag den 6. december 2018

Skriv et svar

Løsninger

Linkbiblioteket

Vores hold

Anders Jytzler
Administrator

Jimmy D. W.
Skribent og tester

Website kompabilitet